Εκκλησιαστικές καρέκλες: Τι τύποι υπάρχουν;

Ας δούμε σε αυτό το άρθρο τη συνέχεια σχετικά με τί τύπους εκκλησιαστικών καρεκλών μπορούμε να συναντήσουμε.

 1. Ειδική εκκλησιαστική καρέκλα: η εκκλησιαστική καρέκλα που υπερβαίνει τις προσδοκίες.

Αναλύοντας την ειδική εκκλησιαστική καρέκλα ας δούμε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες…

Όσον αφορά τον σχεδιασμό;

Πρόκειται για καινοτόμο σχεδιασμό. Κάθε στοιχείο της καρέκλας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον τελικό χρήστη. Η δομή, και η αντοχή σε ένα κομμάτι, κάνουν την καρέκλα να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Όσον αφορά τα υλικά;

Η ειδική εκκλησιαστική καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας σε όλη την έκταση της. Χρησιμοποιεί από καπλαμάδες πριονισμένους με δρύινα τεμάχια και βίδες στερέωσης από ανοξείδωτο χάλυβα για το πίσω μέρος, μέχρι και πολυανθρακικά πόδια που είναι ειδικά διαμορφωμένα για την καρέκλα. Αυτή η καρέκλα είναι δύσκολο να νικηθεί όσον αφορά την ποιότητα. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα χάλκινο φινίρισμα για τις παραδοσιακές ρυθμίσεις.

Η ειδική εκκλησιαστική καρέκλα μπορεί να βελτιωθεί με:

 • Σκάλες (λοφίο, σταυρός, σύμβολο κτλ)
 • Βιβλιοθήκες
 • Προσαρμοσμένες σχεδιασμένες συνθέσεις για να επιτρέπουν ίσους ή καμπυλωτούς σχηματισμούς

Τι γίνεται με τη στοίβαξη;

Ο καινοτόμος σχεδιασμός επιτρέπει στην εκκλησιαστική καρέκλα να στοιβάζεται έως ανά 40 καρέκλες, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και τη μεγιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου.

 • Παραδοσιακοί εκκλησιαστικοί πάγκοι

Σε τέλεια αρμονία με κάθε εκκλησιαστικό χώρο οι παραδοσιακοί εκκλησιαστικοί πάγκοι είναι πάντα ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να κάθονται άνετα και αρμονικά στο παραδοσιακό ή ιστορικό περιβάλλον για το οποίο προορίζονται.

Οι σύγχρονοι εκκλησιαστικοί πάγκοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των παλαιότερων: είναι εργονομικά σχεδιασμένοι για να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη και άνεση.

Οι παραδοσιακοί εκκλησιαστικοί πάγκοι μπορούν να ενισχυθούν με:

 • Βιβλιοθήκες
 • Σταυρούς,
 • Ειδική σχεδίαση

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής, η εξειδικευμένη ομάδα θα παραδώσει και θα εγκαταστήσει σωστά τα νέα έπιπλα στην τελική της θέση.

 • Μοντέρνοι εκκλησιαστικοί πάγκοι

Πρόκειται για εργονομικά σχεδιασμένους εκκλησιαστικούς πάγκους για υποστήριξη και άνεση.

Οι μοντέρνοι εκκλησιαστικοί πάγκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε σύγχρονα κτίρια. Από άποψη σχεδιασμού, περιέχουν απλές γραμμές ώστε να μην αποσπούν την προσοχή από το κτίριο που καταλαμβάνουν.

Οι μοντέρνες επιφάνειες προσφέρουν ποικίλες επιλογές, όπως καθίσματα από μασίφ ξύλο με ξύλινη πλάτη, ταπετσαρισμένες πλάτες ή πλήρως επικαλυμμένους πάγκους.

Όσον αφορά τα υλικά;

Χρησιμοποιείται ξυλεία που προέρχεται από βιώσιμη παραγωγή, κυρίως ευρωπαϊκή βελανιδιά ή δρυς, και το ξύλο μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των υφιστάμενων επίπλων ή να ενσωματωθούν γλυπτά για να αντικατοπτριστεί η μοναδική αρχιτεκτονική ή οι λεπτομέρειες του κτιρίου.

Οι μοντέρνοι εκκλησιαστικοί πάγκοι μπορούν να βελτιωθούν με:

 • Βιβλιοθήκες
 • Σταυρούς,
 • Ειδική σχεδίαση

Όσον αφορά τα υφάσματα;

Και εδώ, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από περίπου 1.200 υφάσματα για να διαλέξετε, από τουΐντ και βελούδινα έως δερμάτινα.

 • Καμπυλωτοί εκκλησιαστικοί πάγκοι

Οι πάγκοι που ταιριάζουν σε ένα εκκλησιαστικό χώρο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Το καμπύλο κάθισμα είναι ένα όμορφο χαρακτηριστικό σχεδιασμού που συμπληρώνει την αρχιτεκτονική ενός κτηρίου και δημιουργεί επίσης την αίσθηση της συγκέντρωσης γύρω από ένα τραπέζι ως κοινότητα. Και εδώ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής, η εξειδικευμένη ομάδα θα εγκαταστήσει σωστά τα νέα έπιπλα στην τελική τους θέση.

 • Αρθρωτοί εκκλησιαστικοί πάγκοι

Οι εκκλησιαστικοί πάγκοι αυτής της κατηγορίας προσφέρουν άνεση και ευελιξία, ενώ μεγιστοποιούν την ικανότητα στοίβαξης.

Αυτά τα καθίσματα εκκλησίας προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και χωρητικότητα.

Όταν συναρμολογηθούν, οι πάγκοι εκκλησίας μοιάζουν συμπαγείς, λόγω του έξυπνου σχεδιασμού των μηχανισμών σύνδεσης. Είναι επίσης εξαιρετικά άνετοι.

Οι αρθρωτοί εκκλησιαστικοί πάγκοι μπορούν να βελτιωθούν με:

 • Βιβλιοθήκες
 • Σταυρούς,
 • Ειδική σχεδίαση

Σε κάθε περίπτωση ένας εκκλησιαστικός χώρος βρίθει από ιστορικές αναφορές και γι’ αυτό πρέπει να είναι πλαισιωμένος από τις πλέον κατάλληλες εκκλησιαστικές καρέκλες